Selvaag og KB Gruppen går sammen om å videreutvikle Selvaag Prosjekt

Selvaag ønsker å satse på videre utvikling i entreprenørselskapet Selvaag Prosjekt, og tar KB Gruppen inn som medeier. Etter å ha etablert en solid posisjon i rehabiliteringsmarkedet for boliger, er planen å styrke posisjonen ytterligere.

Selvaag Prosjekt har siden etablering i 2009 vært heleid av Selvaag AS.

– Selvaag Prosjekt har solid kompetanse og en sterk posisjon blant borettslag og sameier. Nå ønsker vi videre lønnsom vekst og vurderer nye markeder. For å lykkes med dette, ønsker vi å videreutvikle selskapet og styrke eierskapet, sier selskapets styreleder, Steinar Mejlænder-Larsen.

Nå kommer KB Gruppen inn som 50 % eier. KB Gruppen ble etablert i 1965 og er et i hovedsak familieeid investeringsselskap som har eierskap i en rekke bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen, som blant andre STØ Entreprenør, BRG Entreprenør og Christie & Opsahl.

– Etter den grundige prosessen vi har hatt sammen med KB Gruppen, er vi overbevist om at dette er riktig for Selvaag Prosjekt. To sterke eiermiljøer vil gi all mulig støtte til utviklingen og vi tror dette er svært positivt for både kunder, ansatte og eiere, sier Steinar Mejlænder-Larsen.

Velkommen til KB gruppen, vi gleder oss til forsettelsen!
Selvaag Prosjekt

Send oss en mail

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Takk for meldingen. Du hører fra oss!