Selvaag Prosjekt med flere nyansettelser

I løpet av den siste tiden har Selvaag Prosjekt styrket laget med fire dyktige medarbeidere.

Selvaag Prosjekt forteller om et marked i vekst og et ønske om å sikre mangfold, blant annet ved å satse på yngre krefter. Som følge av dette har 4 nye medarbeidere startet i selskapet.

-Vi merker at markedet begynner å ta seg opp etter flere år med usikkerhet, og jeg gleder meg over at vi kan få nye krefter inn i firmaet, sier adm. Direktør Merete Løberg. Det gjør at vi nå har en fin gjeng med erfarne og nyutdannede som kan lære av hverandre. Det er også veldig gøy å se hvor mange studenter som er opptatt av byggfornyelse og bærekraft, det er lovende for næringens utvikling.

Dhanusshanth Tharmarajan og Abdullah Ahmad er ansatt som Prosjektingeniører. Begge er nyutdanna med masterprogram sivilingeniør fra henholdsvis Universitetet i Agder og Oslo MET. De skal jobbe tett med våre erfarne prosjektledere i flere prosjekter slik at de både blir kjent med hvordan vi jobber, ulike typer prosjekter og prosjekter i ulike faser.

Nikolas Nesse er ferdig med andre året på bygg på NTNU i Trondheim og har sommerjobb hos oss. Vi håper at Nikolas får en lærerik periode hos oss og at han får lyst å komme tilbake etter endt studie.

Viggo Devik er ansatt som byggeleder i Selvaag Prosjekt. Han kommer fra stilling som Byggeleder i VBM. Viggo har tidligere vært innleid til Selvaag Prosjekt på et baderomsprosjekt og han har vist en kompetanse og faglig bredde som vi kommer til å dra nytte av fremover.

-Vi er veldig glad for å få med flinke folk på laget og ønsker alle fire velkommen til Selvaag Prosjekt.

Send oss en mail

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Takk for meldingen. Du hører fra oss!