Trygt med seriøs og solid samarbeidspartner

Smalvollskogen Borettslag på Tveita har valgt Selvaag Prosjekt til flere ulike rehabiliteringsoppdrag

Det krever en del vedlikehold når man skal ivareta 20 blokker med 376 leiligheter som er bygget på 1960-tallet. For styreleder Kari Fredriksen Sarnes er det derfor ideelt å ha en langsiktig samarbeidspartner.

– Vi har inngått en intensjonsavtale med Selvaag Prosjekt som totalentreprenør. Det betyr at de kan innhente anbud for oss på rehabiliteringsprosjekter, noe som sparer oss i styret for mye arbeid. Og styrene skiftes hele tiden, derfor er det viktig å ha en samarbeidspartner som kjenner borettslaget og behovene våre, sier Sarnes.

Fra balkongfronter til garasjeanlegg

Samarbeidet mellom borettslaget og Selvaag Prosjekt startet da balkongfrontene på 376 leiligheter skulle skiftes ut.

– Vi hadde de styggeste balkongene i Norge, det så ut som man hadde glemt å sette på bekledning, forteller Sarnes.

Erfaringen fra samarbeidet om rehabilitering av balkongene, ga mersmak for borettslaget. Etter hvert ble det fulgt opp med samarbeid om vedlikehold av garasjeanlegg og inngangspartier.

– Resultatene innfrir våre forventninger. Selvaag er nøye med både oppfølging og avslutning av prosjekter. Beboerne er også fornøyde, og vi har ikke fått noen klager, sier Sarnes.

"Så lenge jeg sitter i styret vil vi fortsette samarbeidet. Det er snakk om tillit og gode erfaringer"
Kari Fredriksen Sarnes
Styreleder Smalvollskogen Borettslag

Beboere føler seg ivaretatt

Neste prosjekt ut for borettslaget er utbedring av bunn- og uttrekksledninger utvendig samt et forprosjekt på rehabilitering av baderom og vann- og avløpsrør.

– Vi er veldig glad for at Selvaag nok en gang stiller opp på generalforsamling vår for å presentere en rapport om badene. Da kan de svare på alle spørsmål fra beboere slik at de føler seg ivaretatt. Og når de får svar, kan en del baller legges døde der og da, sier Sarnes.

Opplevd konkurs hos andre leverandører

Det aller viktigste for Smalvollskogen borettslaget er imidlertid tryggheten i å ha en seriøs og solid samarbeidspartner av en viss størrelse.

– Vi har tidligere opplevd at leverandører har gått konkurs. Den erfaringen gjør at god oppfølging og garanti betyr mye for oss. Vi har fått oppleve at man kan spare seg til fant ved å velge de billigste, og ikke de mest seriøse aktørene, forteller Sarnes.


Send oss en mail

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Takk for meldingen. Du hører fra oss!