Utvikling av selvaagblokker

Selvaag Prosjekt har utviklet et konsept til Selvaagblokker der man bygger inn balkongen for å øke boarealet og verdien av leilighetene.

Flere selvaagblokker har en balkong på kjøkkensiden som flere opplever at de ikke får utnyttet optimalt. Noen bruker balkongen til lagringsplass mens andre bruker ikke balkongen i det hele tatt. I tillegg har tiltagende trafikk flere steder gjort balkongene mer støyutsatt, slik at mange vurderer det som mer attraktivt å omgjøre balkongarealet til boligareal. Dette gir samtidig mulighet til å gi økt U-grad og bedre lydisolerende egenskaper på ytterveggen mot vei.

Tiltaket medfører at eksisterende yttervegg og rekkverk fjernes, og ny vegg monteres i ytterkant av eksisterende dekkeforkant. Eksisterende betongdekkeforkant og hovedkonstruksjon isoleres og dekkes med sinkbeslag. Vinduer blir gitt et mer samlet uttrykk der to åpningsbare vinduer sammenføyes med tette mellomfelt. Eksisterende balkongdør kan erstattes av en større vindusdør med sidefelt som gir godt dagslys til spiseplass/kjøkken. Det lages gode løsninger for fasadens arkitektoniske uttrykk.

Ønsker du å vite mer om løsningen?
Kontakt

Send oss en mail

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Takk for meldingen. Du hører fra oss!