Ulven Terrasse Boligsameie

Kategori
Tilstandsvurdering
Fasadefornying
Vindu og dører
Balkonger / Terrasser
Inngangsparti og Oppganger
Uteområder
Energitiltak
Totalentreprenør
Selvaag Prosjekt
Antall leiligheter
215
Utførelse
2018 - 2019

Ulven Terrasse Boligsameie ligger i Oslo og består av 215 seksjoner fordelt på 5 blokker. Det er gjennomført en omfattende fornyelse av bygningsmassen, der Selvaag Prosjekt var Totalentreprenør. Prosjektet omfattet betongrehabilitering, nye fasadeuttrykk med plater og teglstein, nye vinduer og dører, bytte av eksisterende blomsterkasser til rekkverk mm. I tillegg er det etablert ny avfallshåndtering for sameiet.

Ny giv: De nye fasadene vil gi et varmt og moderne inntrykk med plater i tre og tegl.

Vi valgte Selvaag for trygghetens skyld

- Vi valgte Selvaag fordi vi ønsket en god prosess og et godt resultat, levert på budsjett. Selvaag Prosjekt ga oss trygghet på at de leverer. Det sier styreleder Egil Nilsen i Ulven Terrasse Boligsameie.

215 seksjoner fordelt på 5 blokker på Ulven i Oslo skal rehabiliteres med Selvaag Prosjekt som totalentreprenør. Boligene i sameiet er oppført på begynnelsen av 1980-tallet og behovet for rehabilitering er stort.

Proft levert av Selvaag Prosjekt

Sameiet hentet inn tilbud med skisser fra flere selskaper. Det ble raskt klart for styrelederen at valget ville falle på Selvaag Prosjekt. – Presentasjonen fra Selvaag Prosjekt var svært profesjonell, sammen med tryggheten de ga oss, ble det avgjørende for valget.

– Selvaag Prosjekt utarbeidet skisseprosjekt i samarbeid med Leva Urban design. Visjonen var å binde hele området bedre sammen, både bebyggelsen og uteområdene. Sammen med styret ønsker vi å skape et moderne og hyggelig bomiljø, sier Gurine Vespestad, salgs- og markedssjef i Selvaag Prosjekt.

Oversikt og kontroll

Egil Nilsen ønsket tidlig å tydeliggjøre de ulike tiltakene i prosjektet med den hensikt å lettere ha oversikt. – For meg har det vært viktig å ha kontroll på prosjektet. Dette møtte jeg forståelse for hos Selvaag, sier Egil. Det siste jeg ønsker er å komme i en situasjon med økonomiske overskridelser. Derfor er det betryggende å samarbeide med Selvaag Prosjekt.

Store forventninger

– Forventningene i sameiet er store, og det er helt naturlig når vi øker gjelden for hver leilighet med nesten en halv million kroner i gjennomsnitt. Vi håper at verdien vil stige tilsvarende. Planene fra Selvaag Prosjekt ser bra ut, og dette er jo store leiligheter i et attraktivt område, sier styrelederen.

-Selvaag Prosjekt ga oss trygghet på at de leverer.
Ulven Terrasse Boligsameie
Egil Nilsen, Styreleder

Send oss en mail

Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan.

Takk for meldingen. Du hører fra oss!